Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra xrp.no til forbrukere.

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøp. Salgsbetingelsene og annen informasjon på xrp.no er bare tilgjengelig på norsk.

 

Betingelsene nummereres forløpende ved endring Er du under 18 år kan du bare handle på postoppkrav eller betale ved levering. Du kan også få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg. Vi leverer kun til fastlandsnorge. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpslovenangrerettlovenmarkedsføringslovenpersonopplysningslovene-handelsloven og kredittkjøpsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

 

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

 

I vår Internettbutikk beskytter vi dine opplysninger ved hjelp av SSL-kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funksjon som gjør at all informasjon som sendes mellom kjøperen og selgeren krypteres. For å gjøre kortkjøp hos oss så sikkert som mulig, sendes all informasjon med SSL-kryptering (Secure Sockets Layer). Det betyr at informasjonen går gjennom en sikker forbindelse og at dine kortopplysninger ikke kan leses av utenforstående. Vi samarbeider med NETS Payment Services AS (www.nets.no), som via en sterkt kryptert tilkobling til din bank kontrollerer at kortet er gyldig for kjøp. Løsningen følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder, og er PCI-sertifisert.